West Track Story III

© Insane Motion Live
Photography

Kinapori Fistfunkers, tuo B-tiimien yksisarvinen, kirmasi viikko sitten sateenkaarta pitkin Nantes Derby Girlsin järjestämään West Track Story III:een. Käteen jäi neljä kovaa taistelua, tuore viha liikenneympyröitä kohtaan (ainakin 99% maailman roundabouteista sijaitsee Nantesissa) ja helvetisti myslipatukoita. Mutta hei, menen asioiden edelle.

Seikkailu alkoi perjantaina, kun kaksi vuokra-autollista hahmoja lähti taittamaan 350 km matkaa Pariisista Nantesiin. Kuskimme sopeutuivat ranskalaiseen liikenteeseen kuin myyrät perunamaahan, ja näyttivät pariisilaisille kuinka tehdään – jos ei laillinen niin vähintään moraalisesti oikeutettu – U-käännös keskellä risteystä punaisten palaessa samalla kun päälle meinaa posottaa paikallinen viharatikka. Muutamien erehdyksien jälkeen nokka kääntyi lopulta oikeaan suuntaan, ja reilun neljän tunnin päästä kaikki matkalaiset löysivät itsensä turvallisesti Nantesista.

Lauantaina rantauduttiin virkeinä pääkallopaikalle La Bottière Chenaie -hallille. West Track Story koki nyt kolmannen inkarnaationsa ja oli selkeästi paikallisten suosiossa: liput oli myyty loppuun jo viikkoja etukäteen. Nantesin bouttivastaavat olivat pistäneet muutenkin parastaan ja joukkueista huolehdittiin kuin kukista kämmenellä. Vierastiimillä oli omat ”nannyt” neuvomassa ja ohjaamassa oikeaan suuntaan, kaikille oli tarjolla ilmainen buffalounas molempina päivinä ja joukkueiden pukkarit notkuivat sponssievianeista ja myslipatukoista.

Eli puitteet olivat mainiot. Entäs pelit?

Kinaporin ensimmäinen ottelu oli Glasgow Roller Derbyn Maiden Grrdersia vastaan. Taisto oli tiukka, täydellinen aloitus viikonlopulle ja joukkue pelasi parasta peliään. Vaikka skotit veivät ensimmäisen voiton 142–97 fiilis jäi hyväksi. Nyt kun alkaisi se voittoputki vielä niin avot.

Seuraavana vuorossa oli Nantesin Duchesses: kotijoukkue oli tulessa ja lähti ensimmäisistä jameista lähtien kasvattamaan reilua etumatkaa. Kinaporin pohjoinen zen katosi jonnekin ja vaikka vaikean alun jälkeen välillä löydettiin omaa peliä, lopputulokseksi jäi 307–80 tappio.

https://www.facebook.com/InsaneMotion © Insane Motion Live
Photography

Rankan päivän päätteeksi keräsimme itsemme. Mielialaa nosti surkuhupaisalla tavalla pitkälti syömäkelvottomaksi osoittautunut yhteisillallinen ja sen pettymysten jälkiruokabuffet (buffet tässä tapauksessa = yksi keksi jonka päälle on läiskäytetty klöntti suklaamoussea/hahmo). Seuraavaan päivään lähdettiin jälleen enemmän tai vähemmän täysin vatsoin ja keskittynein mielin.

Sunnuntai alkoi pelillä Bear Cityn Inglourious Bombshellseja vastaan. Berliiniläisten kanssa taisto oli tasaisempaa, mutta jäähyjen alkaessa kertyä, ensimmäinen erä pisti hermot taas koville. Toisessa erässä oma rytmi löytyi jälleen ja onnistuttiin kuromaan piste-eroa umpeen, mutta lopulta bombshellit veivät voiton 213–135.

Kinaporin viimeinen peli oli vanhaa tuttua Amsterdam Derby Damesin All Starseja vastaan. Nyt ei säästelty enää mitään, ottelu äityi hetkessä kuumaksi ja kovia hittejä sateli molemmin puolin. Valitettavasti sekään ei riittänyt, ja viimein peli päättyi 275–111 Amsterdamin hyväksi. WTS oli näin Kinaporin osalta ohi.

https://www.facebook.com/InsaneMotion © Insane Motion Live
Photography

Tuleen ei jääty kuitenkaan makaamaan ja hetken mutustelun jälkeen olikin aika ottaa viikonlopun eka kalja ja kannustaa muita. Kallion ja Glasgow’n välille ehti kehittyä turnauksen aikana erityinen ystävyys, ja kinaporilaiset pistivät kaikki laulut likoon Grrdersien taistellessa Nantesia vastaan. Kun oli kunniakierroksen aika, näytettiin Glasgow’n naisille tietysti se kaunein kalliolainen kunnianosoitus eli tissit.

Sitten olikin jäljellä enää palkintojenjako, ja ansaitusti WTS III:n voitti isäntä Nantes, Amsterdamin ja Berliinin seuratessa perästä. Kallion leirissäkin päästiin vihdoin juhlimaan kun vastajoukkueet valitsivat Kinaporin best jammeriksi #247 Maanantain, best blockeriksi #13 Miss Chiefin ja MVPksi #81 Alice Insanen. Tästä oli erittäin hyvä suunnata päätösbileisiin, missä Kinapori pääsi näyttämään kuinka se kuitenkin oleellisin, eli jatkot, voitetaan.

#410 Vattuvimma / Kallio Rolling Rainbow

https://www.facebook.com/InsaneMotion © Insane Motion Live
Photography

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>