Porvoo Derby Festival

Saammeko esitellä: kreisimeininki eli Porvoo Derby Festival!

Porvoo Derby Festival järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Lauantaina 11.6. oleva tapahtuma on jatkoa Esikesäklassikolle, joka järjestettiin vuosina 2014–15 esilämmittelynä HRD–KRR-kesäklassikkopelille.

”Esikesäklassikko alkoi saavuttaa sen verran eeppiset mittasuhteet, että päätimme sen ansaitsevan ihan oman tapahtumansa, joka ei ole muiden peleistä riippuvainen”, kertoo Jonna ”PussiRaija” Ahti, P-Town Brawlersien kapteeni.

”PDF antaa mahdollisuuden nauttia derbystä vähän kreisimeiningillä, vaikka mukana on myös vakavaa urheilua”, Ahti kuvailee.

 

C) Marko Niemelä

C) Marko Niemelä

Päivän ensimmäisessä pelissä HRD:n C-kasetti kohtaa Joensuun B-joukkueen Rolling Raccoonsin. Päivän toinen peli on Flora vs. Fauna -joukkueiden sekoskrimmi, jossa eritasoiset pelaajat eri puolelta maata pelaavat toisiaan vastaan.

”Olennaista on pukeutuminen joukkueen teeman mukaan, ja aiempina vuosina onkin nähty melkoisia asuviritelmiä”, kertoo Ahti.

Ahdin mukaan kävijämäärä on vaihdellut. Nyt toiveissa on satakunta osallistujaa.

”Porvoon Urheiluhalli on katsojaystävällisempi kuin Bunkkeri, ja kaikki mahtuvat sisään! Pääsymaksukin vain 5 euroa”, Ahti mainostaa.

Mikäs sen parempaa kuin derbyn merkeissä vietetty kesäpäivä Porvoossa? Niinpä. Luvassa on myös eeppiset jatkot, Ahti paljastaa.

”Jotkut eivät ole vielä palautuneet entiselleen viime vuodestakaan.”

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/235590170142928/

Onko viime kesän Denim vs. Glitter -sekoskrimmistä palauduttu? Onko? Kysymme vaan.

 

Heta Pyhäjärvi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>