Suomi Cup 2016, Turnaus 2, Helsinki

Suomi Cupin kausi 2016 jatkui kauden toisella turnauksella. Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat kauden tässä turnauksessa aloittanut Kouvola ja ensimmäisessä turnauksessa Helsingin voittanut Tampere. Toisessa pelissä vastakkain olivat paikkallisjoukkueet Kallio ja Helsinki.

C) Samu Lehto http://samuoskarilehto.pic.fi/

C) Samu Lehto
http://samuoskarilehto.pic.fi/

Tampere aloitti vahvasti ja Kouvola ei pysynyt vauhdissa oikein missään vaiheessa peliä. Tampere teki pisterikkaita pitkiä jameja Kouvolan jammerin ollessa jumissa pakassa, mikä kasvatti piste-eron melkoisen suureksi. Kouvolan kunniaksi on kuitenkin sanottava, että he eivät luovuttaneet missään vaiheessa, Tampere joutui taistelemaan jokaisesta pistestään. Tarvittaisiin vain hieman tehokkaampaa hyökkäyspeliä, niin piste-ero olisi täysi toisenlainen kuin nyt Tampereen eduksi jääneet pisteet 464-41

Toisessa ottelussa kohtasivat hallitseva suomenmestari Kallio ja Helsinki. Molemmat joukkueet tulivat tähän otteluun B-joukkueillaan, joten odotettavissa oli tiukka kamppailu. Jo heti ensimäisessä jamissa Kallion jammeri sai jäähyn ja HRD veti parinkymmenen pisteen kaulan. Ja tämä oli hyvin pitkälti myös loppuottelun kulku. Kallio kiri pisteissä kunnes jammeri otti jäähyn ja piste-ero jälleen venähti. Kun vielä HRD:n jäähyntappo oli vahvempaa kuin Kalliolla, voidaan sanoa että jammerijäähyt ratkaisivat pelin HRD:lle loppulukemin 141-168.

Pelien jälkeen Tampere siirtyi sarjataulukon kärkeen paremmalla piste-erolla Kallioon nähden. Helsinki on kolmantena kahdella pisteellä, ja koput joukkueet ovat vielä nollilla. Seuraava Suomi cupin turnaus pelataan Tampereella 9.4. Siellä sarjajohtaja Tampere kohtaa sarjanousija Oulun ja Turku Kouvolan.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>